Vytvorte si vlastnú etiketu na víno

Vytvorte si vlastnú etiketu na víno

Chcete darovať svojmu blízkemu kreatívny darček, No neviete, pre čo konkrétne sa máte rozhodnúť? Vyskúšajte z obyčajného darčeka vytvoriť za pár eur osobný!

Najistejším darčekom je ako vždy fľaša dobrého a kvalitného alkoholu. Môže ísť napríklad víno, alebo iný druh alkoholu o ktorom viete, že patrí medzi obľúbené budúceho potencionálneho obdarovaného. Čo však ak chcete, aby bol váš darček viac kreatívny? Skúste vlastnú etiketu na víno!

otvorené okno

Možno tento nápad je fádne, no pokiaľ chcete darovať osobný darček, je určite tou najlepšou voľbou. Vyberiete si vlastný obrázok, fotku, prípadne nejaké slová ktoré si dáte vytlačiť na etiketu ktorá sa aplikuje na fľašu vína.

V poslednej dobe sa etikety na víno stali horúcim trendom na svadbách a ľudia ktorých si pozvete na svadbu si tak z vašej oslavy lásky okrem dobrých spomienok odnesú aj fľašu kvalitného vínka s vašou vlastnou etiketou.

Tento nápad znie možno trošku drahšie, no určite to tak nie je. Cenová relácia je variabilná aj podľa druhu papiera na ktorý sa rozhodnete vaše etikety vytlačiť, no rovnako aj od typu atramentu použitého na tlač, či množstva textu a obrázkov na etikete.

zábradlie, dážď

Ak si teda objednáte z označenej stránky etikety v cene max. 50 centov na kus (0,30 EUR/kus (na samolepiacom originál etiketovom papieri)
0,40 EUR/kus (na samolepiacej fólii – vysoká odolnosť voči vode)
3 EUR – Paušálny poplatok za spracovanie objednávky, ktorý zahŕňa grafické práce, úpravy a prípravu na tlač (pri objednávke cez eshop sa však neúčtuje),
dostanete etikety nasekané na požadovaný rozmer s vami upraveným písmom, farbou a textom, rovnako aj samolepky na fľaše, na ktoré budú použite vaše osobné vybraté fotografie a rovnako aj samolepiace etikety na víno s vami požadovaných textom v jazyku aký si vy sami vyberiete.