Vzrušujúca „telo na telo“ masáž

Láka vás skúsiť niečo nové? Potrebujete prísť na iné myšlienky, na chvíľu si oddýchnuť od uponáhľaného života a od každodenného zhonu? Ste vystresovaní a v napätí? Erotická nuru masáž je vhodným riešením na všetky vaše ťažkosti. Vyskúšajte a zažite nezabudnuteľný zážitok plný rozkoše a slasti, ktorý nebudete vedieť ani opísať.

nuru masáž

V čom spočíva nuru masáž a prečo by ste ju mali práve vy vyskúšať?

Ešte pred začatím samotnej masáže si vyberiete maséra alebo masérku, ktorý/á vám vyhovuje úplne najviac a je podľa vašich predstáv. Prejdete do miestnosti, kde sa vyzlečiete a nastáva spoločná a vzrušujúca spoločná horúca sprcha. Pri tejto sprche nastáva celotelové uvoľnenie a neskôr prichádza na rad samotná nuru masáž. Vy aj masér ste nahí a svoje aj vaše telo natrie nuru gélom, ktorý bol položený v teplej vode, aby zážitok z nanášania bol príjemnejší a pocit na vašom tele bol hrejivý. Ak ste nepočuli o nuru géli, tak tento gél je vyrobený z morských rias a na kožu pôsobí božsky. Obrovská výhoda spočíva v tom, že nie je mastný a lepkavý a preto sa ľahko zmýva. Plusom tohto gélu je aj to, že hydratuje pokožku, čiže vaša pokožka bude nádherne prekrvená a bude žiariť.

nuru masáž

Táto „telo na telo“ masáž spočíva v kĺzaní po tele, pri ktorom sa používajú taktiež ruky. Avšak nejde priamo o orálne uspokojovanie alebo pohlavný styk. Konečný výsledok však stojí za to. Veľmi pomalé a intenzívne dotyky tiel, vzájomného tepla a trenia. Zrýchlujúceho sa dychu, narastajúcej rozkoše a túžby. Naozaj sa o vzrušenie z tejto masáže báť nemusíte! Rovnako aj na nezabudnuteľný a nový zážitok, ktorý vám prinesie. Či už patríte medzi ľudí, ktorých lákajú nové zážitky a radi skúšate nové veci. Alebo aj naopak, ak ste človek, ktorý je hanblivý a neistý a hľadá, čo sa mu páči v sexuálnej oblasti.

Treba si ale samozrejme dať pozor na to ku komu na takúto masáž idete. Aby ste namiesto úžasného a neopísateľného zážitku neskončili s nočnou morou. Koniec koncov naozaj stačí túto nuru masáž vyskúšať na svojej vlastnej koži, aby ste si názor spravili sami. Profesionálne masérske služby prináša TANTRA DIAMOND.